Верона

Таг
3Вести

РЕСТОРАН ВО ВЕРОНА ИМ ДАВА БЕСПЛАТНО ШИШЕ ВИНО НА ГОСТИТЕ КОИ ВЕЧЕРААТ БЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

РИСИМКИН И СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СО „ЛЕДИ МАГБЕТ“ ЛЕТОВО НА ФЕСТИВАЛ ВО ВЕРОНА

ПРВПАТ ПО 90 ГОДИНИ, ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ НОЌЕВА ВО КУЌАТА НА ЈУЛИЈА ВО ВЕРОНА