„Версаче“

Таг
4Вести

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ ЗА 50. РОДЕНДЕН ДОБИ „ПОРШЕ“ ОД 140.000 ДОЛАРИ

МАЈКЛ КОРС ГО КУПУВА „ВЕРСАЧЕ“ ЗА ДВЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

БЛЕЈК ЛАЈВЛИ ВО „ВЕРСАЧЕ“ ФУСТАН ШТО СЕ ПРАВЕЛ 600 ЧАСА

„ВЕРСАЧЕ“ ГО ИСФРЛА КРЗНОТО ОД СВОИТЕ КОЛЕКЦИИ