„Веселите девојки“

Таг
2Вести

СЕ РАДУВАМ ШТО ДВАПАТИ ЌЕ ИГРАМ ВО МЈУЗИКЛ НА ДОМАШЕН ТЕРЕН, ВЕЛИ ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ ПРЕД СКОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ВЕСЕЛИТЕ ДЕВОЈКИ“

ТИЈАНА ДАПЧЕВИЌ СО КОЛЕШКИТЕ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ СО МЈУЗИКЛОТ „ВЕСЕЛИТЕ ДЕВОЈКИ“