вештачка интелигенција

Таг
15Вести

МАСК ЌЕ РАЗВИВА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА СО СВОЈАТА НОВА КОМПАНИЈА

„ГУГЛ“ ГО ЗАСИЛИ СВОЈОТ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА Е НАЈВАЖНИОТ ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДОК ВО ПОСЛЕДНИТЕ ДЕЦЕНИИ, ВЕЛИ БИЛ ГЕЈТС

РОБОТ НА ОКСФОРД ЈА НАУЧИ „БОЖЕСТВЕНАТА КОМЕДИЈА“ НА ДАНТЕ И ЌЕ ЈА ИЗВЕДЕ ВО ЖИВО

ВАЛ КИЛМЕР СИ ГО ВРАТИ ГЛАСОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ ПРЕКУ СОФТВЕР ЗА КЛОНИРАЊЕ ГЛАСОВИ

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА РЕШИ РУБИКОВА КОЦКА ЗА ЕДНА СЕКУНДА

СТУДИО ОД САД НАПРАВИ ИГРАЧКА СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЗА ДЕЦАТА ДА УЧАТ ДА СЕ ФОКУСИРААТ

РОБОТ СОЗДАВА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ВО КИНЕСКА ВЕШТИНА, СЕ ПРОДАВААТ ЗА 10.000 ФУНТИ

САЕМОТ НА ЕЛЕКТРОНСКИ УРЕДИ ВО ЛАС ВЕГАС Е ПОГЛЕД ВО ТЕХНОЛОГИЈА НА ИДНИНАТА