Вибер

Таг
2Вести

СКОПСКИ УЧЕНИЦИ ГИ СОЗДАДОА ПРВИТЕ СТИКЕРИ СО МАКЕДОНСКИ ЗНАКОВЕН ЈАЗИК ЗА ВИБЕР

ВИБЕР ДОБИВА ПОМОДЕРЕН ДИЗАЈН И ВОВЕДУВА ОПЦИЈА ЗА ГРУПНИ РАЗГОВОРИ