вила

Таг
4Вести

РИМСКИОТ СУД ДОЗВОЛИ ДА СЕ ПРОДАВА ВИЛАТА КОЈА СОДРЖИ ДЕЛО ОД КАРАВАЏО, ПОЧЕТНАТА ЦЕНА Е 353 МИЛИОНИ ЕВРА

НОВАК ЃОКОВИЌ СЕ СЕЛИ ВО ШПАНСКА МАРБЕЛЈА ВО ВИЛА ОД 10 МИЛИОНИ ЕВРА

СЕ ПРОДАВА НАЈСКАПАТА КУЌА НА СВЕТОТ, ПРОЦЕНЕТА НА 350 МИЛИОНИ ЕВРА