Вилнус

Таг
3Вести

ВИЛНУС И ПОЛСКИОТ ГРАД ЛУБЛИН СЕ ПОВРЗАА СО ПОРТАЛ

ВИЛНУС ИЗЛЕГУВА ОД КАРАНТИН И ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЕДНО ГОЛЕМО КАФУЛЕ НА ОТВОРЕНО

ВИЛНУС – ГЛАВЕН ГРАД КОЈ Е СВЕСЕН ДЕКА МАЛКУ ЛУЃЕ СЛУШНАЛЕ ЗА НЕГО