ВИП аРЕНА „Борис Трајковски“

Таг
13Вести

РЕДИЦИ ЗА СЛИКОВНИЦИ, ТРИЛЕРИ И АВТОБИОГРАФИИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОЧНУВА 31. САЕМ НА КНИГА, ЗЕМЈА ВО ФОКУС Е УНГАРИЈА

ШОУ НА САТИРА И МУЗИКА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

НЕ БОЈКОТИРАЈТЕ, ПРЕДАДЕТЕ СЕ НА СМЕА И МУЗИКА – ШТАБОТ ЗА ПОМИЛУВАЊЕ ЈА НАЈАВИ 22. ЗЛАТНА БУБАМАРА

СЕДУМ НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ ОД ТОШЕ ЌЕ БИДАТ ПРОМОВИРАНИ НА ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

АНАСТЕЈЖА ВЕЧЕРВА НАСТАПУВА ВО СКОПЈЕ

СВЕТСКИТЕ ХИТОВИ И ДЕТСКАТА ЛИТЕРАТУРА НАЈБАРАНИ НА САЕМОТ НА КНИГА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОПУСТИ ДО 70 ОТСТО НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 30. САЕМ НА КНИГА

ИРСКОТО ШОУ „ГОСПОДАР НА ТАНЦОТ“ ВЕЧЕРВА ВО „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

АМЕРИКАНСКАТА ПЕЈАЧКА АНАСТЕЈЖА НА 15 МАЈ ВО СКОПЈЕ