висечки мост

Таг
3Вести

ВИЕТНАМ ОТВОРИ НОВ СТАКЛЕН МОСТ КОЈ НУДИ ПОГЛЕД ОД ВИСИНА ОД 150 МЕТРИ

ВО ЧЕШКА ЌЕ СЕ ОТВОРИ НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКИ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ

ПОРТУГАЛИЈА ГО ОТВОРА НАЈДОЛГИОТ ПЕШАЧКИ ВИСЕЧКИ МОСТ НА СВЕТОТ