виски

Таг
12Вести

29 БРЕНДОВИ НА ВИСКИ ЌЕ СЕ ДЕГУСТИРААТ НА ВТОРИОТ СКОПЈЕ ВИСКИ ФЕСТИВАЛ

„ЏОНИ ВОКЕР“ ОД 2021 ЌЕ СЕ ПРОДАВА ВО ХАРТИЕНИ ШИШИЊА

МЕСТО ВИСКИ, „ЏЕЈМИСОН“ ЌЕ ПРАВИ ДЕЗИНФИЦИЕНСИ ЗА РАЦЕ И ЌЕ ГИ ДОНИРА

ПРЕКУ ЛОТАРИЈА ЌЕ СЕ ИЗБЕРАТ КУПУВАЧИ НА ШИШЕ ЈАПОНСКО ВИСКИ ОД 27.000 ДОЛАРИ

ШИШЕ ВИСКИ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 1,9 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

БОБ ДИЛАН ЌЕ ПРОИЗВЕДУВА ВИСКИ ВО ЦРКВА

ВИСКИ НА „ЛИДЛ“ ОД 1.000 ДЕНАРИ ИЗБРАНО ЗА НАЈДОБРО НА СВЕТОТ

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЈА ИЗДАДЕ СВОЈАТА КОЛЕКЦИЈА ШКОТСКО ВИСКИ

„ЏОНИ ВОКЕР“ ГО ПРЕТСТАВИ ВИСКИТО „ИГРА НА ТРОНОВИ“