Влада

Таг
5Вести

МАКЕДОНИЈА ДОБИ НОВА ВЛАДА, ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ Е ДЕВЕТТИОТ ПРЕМИЕР ДОСЕГА

ВЛАДАТА СЕ ОТКАЖУВА ОД ПЛАСТИКАТА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА

БЕГАЛКА ОД БИХ СТАНА НАЈМЛАДА ЧЛЕНКА НА НОРВЕШКАТА ВЛАДА

ВЛАДАТА ОБОЕНА ВО ПОРТОКАЛОВО – ПОЧНА КАМПАЊАТА „16 ДЕНА АКТИВИЗАМ ПРОТИВ НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ“