Влатко Андоновски

Таг
2Вести

ФУДБАЛЕРКИТЕ НА САД ЌЕ ДОБИЈАТ НОВ СЕЛЕКТОР ОТКАКО ВЛАТКО АНДОНОВСКИ ПОДНЕСЕ ОСТАВКА

НЕОБИЧНИОТ ФУДБАЛСКИ ПАТ НА ВЛАТКО АНДОНОВСКИ – ОД МАКЕДОНИЈА ПРЕКУ ФУТСАЛ ДО КЛУПАТА НА СВЕТСКИТЕ ШАМПИОНКИ