вода

Таг
10Вести

ФИЛТРИРАНАТА ВОДА ОД ЧЕШМА Е ПОЗДРАВА ОД ОНАА ВО ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА, ВЕЛАТ АМЕРИКАНСКИТЕ НАУЧНИЦИ

АВСТРИЈА НЕМА ИЗЛЕЗ НА МОРЕ, НО ГИ ИМА НАЈЧИСТИТЕ ВОДИ ЗА КАПЕЊЕ ВО ЕВРОПА

ТУВАЛУ САКА ДА ОСТАНЕ ДРЖАВА И АКО ПОТОНЕ ПОРАДИ КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

„ПЕЛИСТЕРКА“ ПОЧНА ДА ДОСТАВУВА СВОИ ПРОИЗВОДИ НА ДОМАШНА АДРЕСА

МИКРОПЛАСТИКАТА ВО ВОДАТА НЕ Е РИЗИК ЗА ЗДРАВЈЕТО, ВЕЛИ СВЕТСКАТА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА

„АТОМИК“ Е ПРВАТА ВОДКА ОД ЧЕРНОБИЛ, НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА Е БЕЗБЕДНА

МУЗИКА НА ЛЕДЕНИ ИНСТРУМЕНТИ СЕ СЛУША НА ИТАЛИЈАНСКИТЕ АЛПИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ДИЕТАТА „ГЛАДУВАЊЕ СО ВОДА“ СЕ ГРАНИЧИ СО АНОРЕКСИЈА

ГЕРМАНЕЦ ГИ ПУШТИЛ ЧЕШМИТЕ ДА ТЕЧАТ ЦЕЛА ГОДИНА, НА КРАЈ МУ ВИКНАЛЕ ПОЛИЦИЈА