водопад

Таг
7Вести

КАНАДСКИОТ РЕГИОН НИЈАГАРА ПРОГЛАСИ ВОНРЕДНА СОСТОЈБА, МИЛИОН ЛУЃЕ ЌЕ ГО ГЛЕДААТ ПОМРАЧУВАЊЕТО НА СОНЦЕТО КАЈ ВОДОПАДИТЕ

ПОРОЈНИТЕ ДОЖДОВИ ВО АВСТРАЛИЈА СОЗДАДОА ВОДОПАДИ НА СВЕТАТА КАРПА УЛУРУ

АЕРОДРОМОТ ВО СИНГАПУР ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА РАЈСКА ГРАДИНА ОД 1,78 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

НАЈВИСОКИОТ ВНАТРЕШЕН ВОДОПАД Е ВО ЦЕНТАРОТ НА НОВИОТ АЕРОДРОМ ВО СИНГАПУР

КИНА ДОБИ ЗГРАДА СО 100-МЕТАРСКИ ВОДОПАД, АМА РЕТКО СЕ ВКЛУЧУВА ОТИ Е СКАПО