Војна на ѕвездите

Таг
29Вести

НАЈАВЕНИ ТРИ НОВИ ФИЛМА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“, ЌЕ ИМААТ РАЗЛИЧНИ ПРИКАЗНИ И РЕЖИСЕРИ

НОВАТА ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА ЈА СМЕСТИ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ВО МАКЕДОНИУМ ВО КРУШЕВО

ОДЛОЖЕН СЛЕДНИОТ ФИЛМ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“, НЕМА ДА СЕ СНИМА ВО 2022

ТАИКА ВАИТИТИ ЌЕ ПРАВИ НОВ ФИЛМ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“

ПРЕТПРЕМИЕРАТА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ СО 11 ПРОЕКЦИИ ВО СИНЕПЛЕКС

ЕМОЦИИ И НОСТАЛГИЈА НА СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ПОДЕМОТ НА СКАЈВОКЕР“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ФАНОВИ НА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ КАМПУВААТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ЕДНА НЕДЕЛА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ

„ДИЗНИ“ СЕ СОГЛАСИ СМРТНО БОЛЕН ФАН НА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ПРЕДВРЕМЕ ДА ГО ГЛЕДА НОВИОТ ФИЛМ

СЦЕНАРИСТИТЕ НА „ИГРА НА ТРОНОВИ“ ЈА НАПУШТИЈА ТРИЛОГИЈАТА „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“