„Вокс лукс“

Таг
2Вести

„ВОКС ЛУКС“ Е НАЈПОЛИТИЧКИ ФИЛМ ШТО СУМ ГО СНИМИЛА, ВЕЛИ НАТАЛИ ПОРТМАН

СИЈА ГИ КОМПОНИРАШЕ ПЕСНИТЕ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА НАТАЛИ ПОРТМАН