„Волшебникот од Оз“

Таг
2Вести

ЌЕ СЕ СНИМА НОВА ВЕРЗИЈА НА „ВОЛШЕБНИКОТ ОД ОЗ“, НЕМА ДА БИДЕ МЈУЗИКЛ

„ВОЛШЕБНИКОТ ОД ОЗ“ Е НАЈВЛИЈАТЕЛЕН ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА