возење велосипед

Таг
2Вести

ЧЕТВОРИЦА АРГЕНТИНЦИ ЌЕ ОДАТ НА СП ВО КАТАР СО ВЕЛОСИПЕД, ЌЕ ВОЗАТ 10.500 КИЛОМЕТРИ

150 МИНУТИ ВЕЖБАЊЕ НЕДЕЛНО Е ДОВОЛНО ДА ЖИВЕЕТЕ ПОДОЛГО