„Зад стоговите сено“

Таг
3Вести

ТРИ МАКЕДОНСКИ ФИЛМА ДО КРАЈОТ НА МЕСЕЦОВ ВО КИНОТЕКАТА

ДОЈРАНСКОТО ЕЗЕРО ГО ОТКРИВ НА ГУГЛ И ГО ОДБРАВ ЗА ЛОКАЦИЈА НА ФИЛМОТ „ЗАД СТОГОВИТЕ СЕНО“, ВЕЛИ ГРЧКАТА РЕЖИСЕРКА ПРОЕДРОУ

ГРЧКО-МАКЕДОНСКАТА КОПРОДУКЦИЈА „ЗАД СТОГОВИТЕ СЕНО“ ЌЕ ГО ОТВОРИ 8. КИНЕНОВА