загадување

Таг
16Вести

ШТЕТНО НИВО НА ДРОГИ ПРОНАЈДЕНО ВО РЕКАТА ШТО ПОМИНУВА НИЗ ФЕСТИВАЛОТ ГЛАСТОНБЕРИ

НАУЧНИЦИТЕ ОТКРИЈА РАСТЕНИЕ КОЕ АПСОРБИРА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ПОКРАЈ ПАТИШТА

БАРСЕЛОНА ПРЕТСТАВИ 10-ГОДИШЕН ПЛАН ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ОД АВТОМОБИЛИ

ОТКРИЕНИ НАЈВИСОКИТЕ КОНЦЕНТРАЦИИ НА МИКРОПЛАСТИКА НА МОРСКОТО ДНО ДОСЕГА

ДОДЕКА ЛУЃЕТО СЕДАТ ДОМА, ЗЕМЈАТА СТАНА ПОЧИСТА И ПОДИВА

КОРОНАВИРУСОТ ДРАСТИЧНО ГО НАМАЛИ АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО ВО КИНА

ВИЕНА ЌЕ ГИ НАГРАДИ ЖИТЕЛИТЕ КОИ КОРИСТАТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ СО БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ ЗА КУЛТУРНИ НАСТАНИ

„КОЛДПЛЕЈ“ НЕМА ДА НАСТАПУВА СЀ ДОДЕКА НЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА НЕ СЕ ЗАГАДУВА НА КОНЦЕРТИТЕ

ФРЛЕНИТЕ РИБАРСКИ МРЕЖИ СЕ НАЈГОЛЕМАТА ОПАСНОСТ ЗА ОКЕАНСКИОТ СВЕТ