Западен Балкан

Таг
2Вести

ЗАПАДЕН БАЛКАН ОД ДЕНЕСКА Е ЗОНА БЕЗ РОАМИНГ

САКАМЕ ДА ЈА ВИДИМЕ МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО, КАЖА БРИТАНСКАТА ПРЕМИЕРКА МЕЈ ВО СКОПЈЕ