заштита

Таг
9Вести

ДЕЦАТА ОД 9 ДО 12-ГОДИШНА ВОЗРАСТ ЗНААТ ШТО СЕ САЈБЕРНАПАДИ, НО НЕ ЗНААТ САМИ ДА СЕ ЗАШТИТАТ, ПОКАЖА СТУДЕНТСКА АНКЕТА

АКТИВИСТИ КОИ ПОБЕДИЈА РУДАРСКИ ГИГАНТИ МЕЃУ ГОДИНАШНИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ЕКОЛОШКАТА НАГРАДА ГОЛДМАН

УНЕСКО СРЕДЕ ВОЈНАТА ВО УКРАИНА ЈА ПРОГЛАСИ ОДЕСА ЗА СВЕТСКО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

НОСЕТЕ ПЛАТНЕНА ВРЗ ХИРУРШКА МАСКА ЗА НАЈДОБРА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19, ВЕЛИ ГЕРМАНСКИ ЕКСПЕРТ

БРОЈОТ НА ЗАГРОЗЕНИТЕ ТИГРИ СЕ ЗГОЛЕМИЛ ВО ПЕТ ДРЖАВИ ЗА 10 ГОДИНИ

НАУЧНИЦИТЕ ПОЧНАА ПРОЕКТ ЗА СПАС НА ЦРВЕНИТЕ ПАНДИ ПРЕКУ САТЕЛИТСКО СЛЕДЕЊЕ

СЕКОЈА ГОДИНА СЕ УБИВААТ 100 МИЛИОНИ АЈКУЛИ И ДРЖАВИТЕ СЕГА РЕШИЈА ДА ГИ ЗАШТИТАТ

ДЕВОЈКИ ВО ИЗЛОГ ВО СКОПЈЕ – СЕКСУAЛНИТЕ РАБОТНИЦИ БАРААТ ЗАШТИТА