збирка

Таг
4Вести

ПРОМОЦИЈА НА „РАЗУМЕН СОМНЕЖ“, ЗБИРКА КОЛУМНИ НА ЈАНАКИ МИТРОВСКИ

АЛЕКСАНДАР ПРОКОПИЕВ ОБЈАВЕН ВО СВЕТСКА ХАИКУ АНТОЛОГИЈА СО 460 АВТОРИ

СПОЈ НА АФОРИЗАМ И НАРОДНА ПОГОВОРКА – АТАНАС КРЛЕВСКИ ЈА ПРОМОВИРАШЕ КНИГАТА „ЕТНОАФОРИЗМИ“

ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКА СО НАЈПОЗНАТИТЕ ПЕСНИ НА ИГОР ЏАМБАЗОВ