ПРОМОЦИЈА НА „РАЗУМЕН СОМНЕЖ“, ЗБИРКА КОЛУМНИ НА ЈАНАКИ МИТРОВСКИ

Скопје, (СМАРТ СДК.МК)

Адвокатот и активист Јанаки Митровски вечерва ќе ја промовира „Разумен сомнеж“, неговата збирка колумни објавени во последните четири години. Промоцијата ќе биде во 18:30 часот во „Баду бар“ во скопската населба Влае.

Уредник на збирката е новинарот Огнен Јанески, кој ќе биде и промотор на вечерашното претставување.