земјоделство

Таг
6Вести

ХОЛАНДСКИ УМЕТНИК ЕКСПЕРИМЕНТИРА СО ЛЕД СВЕТЛА СРЕДЕ ЗЕМЈОДЕЛСКО ПОЛЕ

ПАРИЗ ЈА СОЗДАВА НАЈГОЛЕМАТА СВЕТСКА УРБАНА ФАРМА НА ПОКРИВ, ДНЕВНО ЌЕ ДАВА 900 КИЛОГРАМИ ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ

ПОДЗЕМНИОТ СЕФ НА СЕМИЊА ВО НОРВЕШКА СЕГА ЧУВА ЕДЕН МИЛИОН ПРИМЕРОЦИ

КОСТАРИКА КАКО ПРИМЕР ЗА СВЕТОТ – УСПЕА ДА СИ ГИ ОБНОВИ ШУМИТЕ ОТКАКО ГИ УКИНА СУБВЕНЦИИТЕ ЗА СТОЧАРСТВО

УНГАРИЈА ЗА ЕДНА МИЛИЈАРДА ЕВРА ЌЕ ГРАДИ ЕКОЛОШКИ ГРАД ОД СТАКЛЕНИ ГРАДИНИ