земјотрес

Таг
20Вести

ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈАТА „ТАЖАЧКИ ПЕСНИ ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС ВО 1963“ НА 5 ДЕКЕМВРИ ВО СКОПЈЕ

ТУРЦИЈА МУ ПОДАРИ КУЧЕНЦЕ НА МЕКСИКО ОТКАКО КУЧЕ-ТРАГАЧ УГИНА БАРАЈЌИ ПРЕЖИВЕАНИ ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ

СКОПСКА ЗООЛОШКА СО ХУМАНИТАРЕН НАСТАН ЗА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

МКЦ СОБРА 268.900 ДЕНАРИ ЗА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА, СЕ НАДДАВАШЕ ЗА 60-ИНА ДОНИРАНИ ДЕЛА

КОНЦЕРТИ И АУКЦИЈА НА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ВО МКЦ ЗА ПОДДРШКА НА ЖРТВИТЕ НА ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

ПОДОБРИ ОД КОЈА БИЛО ТЕХНОЛОГИЈА – КУЧИЊА СПАСУВААТ ЖИВОТИ И ПО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА УНИШТИ РИМСКИ ЗАМОК СТАР 2.000 ГОДИНИ

НАД 20 УЧЕСНИЦИ НАЈАВЕНИ НА 11. ИЗДАНИЕ НА МУЗИЧКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗЕМЈОТРЕС

ФЕСТИВАЛОТ ЗЕМЈОТРЕС ВО МКЦ ПО 10. ПАТ ПРОМОВИРА СВЕЖА ДОМАШНА МУЗИКА

МИНИ ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ЗЕМЈОТРЕС“ ОД ВЕЧЕРВА ВО МКЦ