Зендаја

Таг
4Вести

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ДИНА“ ВО ЛОНДОН, ЗЕНДАЈА СЕ ОБЛЕЧЕ КАКО КИБОРГ

24-ГОДИШНАТА ЗЕНДАЈА ГИ ПОБЕДИ ОЛИВИЈА КОЛМАН И ЏЕНИФЕР АНИСТОН ОСВОЈУВАЈЌИ ЕМИ ЗА НАЈДОБРА АКТЕРКА

ГРЕЈС ЏОНС НА 70 ГОДИНИ СÈ УШТЕ Е ВИСТИНСКИ СУПЕРМОДЕЛ

ПО ЏИЏИ ХАДИД, ТОМИ ХИЛФИГЕР ЌЕ ДИЗАЈНИРА СО ЗЕНДАЈА