Жан Пол Готје

Таг
5Вести

ЖАН-ПОЛ ГОТЈЕ СЕ ПРОСТИ ОД МОДНИТЕ ПИСТИ СО РЕВИЈА ВО ПАРИЗ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЖАН-ПОЛ ГОТЈЕ ЈА НАЈАВИ СВОЈАТА ПОСЛЕДНА РЕВИЈА

ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ЖАН ПОЛ ГОТЈЕ И ДИСКУСИЈА ЗА МОДАТА И СЕКСУАЛНОСТА НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

„ОСЛОБОДЕТЕ ГИ БРАДАВИЦИТЕ“ – ЖАН-ПОЛ ГОТЈЕ СО ПОДДРШКА ЗА ЖЕНИТЕ ДА НЕ НОСАТ ГРАДНИЦИ

ПРВA МОДНА НЕДЕЛА ВО САУДИСКА АРАБИЈА