жичница

Таг
5Вести

ШАМОА – ЕДИНСТВЕНОТО НАСЕЛЕНО МЕСТО ВО ИТАЛИЈА ДО КОЕ НЕМА ПАТ ЗАШТО ТАКА ИЗБРАЛЕ ЖИТЕЛИТЕ

РУСИЈА И КИНА ЌЕ СЕ ПОВРЗАТ СО ПРВА МЕЃУНАРОДНА ЖИЧНИЦА НА СВЕТОТ

„ВОРНЕР БРОС“ ЌЕ ГРАДИ ЖИЧНИЦА ОД 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ДО ЗНАКОТ ХОЛИВУД