животни

Таг
15Вести

НАД 44.000 ЖИВИ ВИДОВИ СЕ ВОДАТ КАКО ЗАГРОЗЕНИ, НО 2023 БЕШЕ ДОБРА ГОДИНА ЗА ТИГРИТЕ И НОСОРОЗИТЕ

ЛУБЕНИЦА И СЛАДОЛЕДИ ОД РИБА ЗА РАЗЛАДУВАЊЕ НА ЖИВОТНИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

МИНИ ЗООЛОШКА ГРАДИНА ВО СРЕДНОТО ВЕТЕРИНАРНО ШКОЛО ВО СКОПЈЕ

РУСИЈА ЈА ОДОБРИ ПРВАТА КОВИД ВАКЦИНА НА СВЕТОТ НАМЕНЕТА ЗА ЖИВОТНИ

ЗА 2,5 ГОДИНИ НАПРАВИВМЕ ЕВРОПСКА ЗООЛОШКА, ВЕЛИ ТИМОТ НА СКОПЈЕ ЗОО

АФРИКАНСКИ СЕРВАЛИ И ИБИСИ ОД ЈУЖНА АМЕРИКА ЌЕ ДОЈДАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

ТРИ МИЛИЈАРДИ ЖИВОТНИ НАСТРАДАЛЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ ПОЖАРИ ВО АВСТРАЛИЈА

ЌЕ СЕ ПРАВИ ПАРК ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА ГРАДИНА

БЕЛОНОСЕСТИ КОАТИЈА НОВИ ЖИТЕЛИ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА

СВИЊА ИМ ПОМАГА НА ПАТНИЦИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО САН ФРАНЦИСКО ДА СЕ СМИРАТ ПРЕД ЛЕТ