Златен орикс

Таг
6Вести

ГИТАРИСТОТ ИВАН ПЕТРОВСКИ ДОБИ ЗЛАТЕН ОРИКС ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2020

АНДРЕА МИРЧЕСКА ПРИМИ „ЗЛАТЕН ОРИКС“ КАКО НАЈАВА НА 38. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

БАСИСТКАТА АНДРЕА МИРЧЕСКА ДОБИ ЗЛАТЕН ОРИКС ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2019

СЕ РАДУВАМ НА ИДНИТЕ АЛБУМИ И КОНЦЕРТИ – ДИМИШКОВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР

ФИЛИП ДИМИШКОВСКИ ВЕЧЕРВА ЈА ПРИМА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР

ЗЛАТЕН ОРИКС ОД СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ЗА ФИЛИП ДИМИШКОВСКИ