Златни глобуси

Таг
4Вести

ГЛАМУР НА ДИСТАНЦА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД 78. ЗЛАТНИ ГЛОБУСИ

РЕЖИСЕРОТ НА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА“ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА ИНСТАГРАМ ОТКАКО НИКОЈ НЕ ГО СПОМНА НА ГЛОБУСИТЕ

ЛЕДИ ГАГА СО ЃЕРДАН ОД ПЕТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ

ХРАБРИ КРЕАЦИИ НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)