злато

Таг
7Вести

ПРВИОТ ЗЛАТЕН ХОТЕЛ НА СВЕТОТ ОТВОРЕН ВО ВИЕТНАМ, ВО ЦЕЛИОТ ЛУКСУЗ МОЖЕ ДА СЕ УЖИВА И ЗА 250 ДОЛАРИ

ЕЛТОН ЏОН ОВЕКОВЕЧЕН НА ЗЛАТНА МОНЕТА ОД 1.000 ФУНТИ

ШВАЈЦАРСКИ НАУЧНИЦИ СОЗДАЛЕ 18-КАРАТНО ЗЛАТО ОД ПЛАСТИКА

ПАЛАТА ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ДОБИЕ ЗЛАТНА ВЕЦЕ ШОЛЈА И ГОСТИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА КОРИСТАТ

САМО ВО ЊУЈОРК: ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ВО 24-КАРАТНО ЗЛАТО

ШВАЈЦАРИЈА СЕКОЈА ГОДИНА ФРЛА ВО ТОАЛЕТ ЗЛАТО И СРЕБРО ВО ВРЕДНОСТ ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ