Зоран Кардула

Таг
12Вести

САКАВ МОДЕРНО И СИ ИГРАВ СО КИРИЛИЦАТА, ВЕЛИ ДИЗАЈНЕРОТ ЗОРАН КАРДУЛА, АВТОР НА ДИЗАЈНОТ ЗА МАИЦИТЕ НА СМАРТ СДК.МК

НОВАТА ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА ЈА СМЕСТИ „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“ ВО МАКЕДОНИУМ ВО КРУШЕВО

ГРАФИЧКИОТ ДИЗАЈНЕР ЗОРАН КАРДУЛА ГО ПРЕТСТАВУВА ПЛОДНОТО ТВОРЕШТВО НА ИЗЛОЖБА ВО ТИРАНА

ЗОРАН КАРДУЛА ДИЗАЈНИРА ЧАСОВНИК ЗА „СВОЧ“, ЌЕ БИДЕ ПРЕТСТАВЕН НА 8 СЕПТЕМВРИ

СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ПОЧНА СО ИЗЛОЖБА НА КАРДУЛА И РЕТРОСПЕКТИВА НА ФЕЛИНИ

ИЗЛЕЗЕ Е-КНИГАТА „ШАХ СО БАХ“, ПОЛОВИНА ПРИХОД ОД ПРОДАЖБАТА ЌЕ ОДИ ЗА МУЗИКОТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

ЗОРАН КАРДУЛА ИЗЛОЖУВА МИКС НА СУПЕРХЕРОИ И СОВЕТСКИ ПОСТЕРИ ВО „АНАГОР“

ЗОРАН КАРДУЛА НЀ ВРАТИ ВО ЕДНО УБАВО ВРЕМЕ – ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА „АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ИЗЛОЖБА НА ЗОРАН КАРДУЛА СО АРХИТЕКТОНСКИ ИЛУСТРАЦИИ НА СПОМЕНИЦИ ВО МУЗЕЈ НА ГРАД СКОПЈЕ