ЗОРАН РУДАН-ЦЕКИ ОБЈАВИ СПОТ ЗА НОВАТА ПЕСНА „ЦЕПАЈ СИНЕ“ ИЗРАБОТЕН СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА