Звездана Ангеловска

Таг
2Вести

ВО МОЈОТ ЛИК ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ПРОНАЈДАТ МНОГУ ЖЕНИ, СОПРУГИ И МАЈКИ, ВЕЛИ ЗВЕЗДАНА АНГЕЛОВСКА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА „НАРОДЕН НЕПРИЈАТЕЛ“ ВО МНТ

ЗВЕЗДАНА АНГЕЛОВСКА ВТОРПАТ ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА АКТЕРКА НА ФЕСТИВАЛОТ „РИСТО ШИШКОВ“