Ѕвездени патеки

Таг
8Вести

ПОЧИНА АКТЕРКАТА НИШЕЛ НИКОЛС, ЛЕГЕНДАРНАТА УХУРА ОД „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“

НОВАТА СЕРИЈА ЗА ЖАН-ЛУК ПИКАРД ДОБИ ТРЕЈЛЕР И ДАТУМ НА ПРЕМИЕРАТА

АСТРОНОМИТЕ ЈА ОТКРИЈА ПЛАНЕТАТА ПОЗНАТА КАКО ВУЛКАН ВО „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“

„ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ 4“ ОСТАНА БЕЗ КРИС ПАЈН И КРИС ХЕМСВОРТ

ПАТРИК СТЈУАРТ СЕ ВРАЌА ВО УЛОГАТА НА ЖАН-ЛУК ПИКАРД

„ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“ ПРВПАТ ЌЕ ГО РЕЖИРА ЖЕНА

Во епизодата, Барнам кажа дека кодот е збунувачки, бидејќи содржи елемeнти на квантна физика, биохемија и генетика.

ВО „ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ“, „ДИСКАВЕРИ“ СЀ УШТЕ КОРИСТИ ВИНДОУС