ЕД ШИРАН СО ПЕСНА НА НОВИОТ АЛБУМ ПОТВРДИ ДЕКА СЕ ОЖЕНИЛ

Лондон, (АП)
September 2, 2015: Ed Sheeran attends his first-ever baseball game at Citi Field in New York City to see the Mets play against the Phillies. Sheeran was accompanied by Cherry Seaborn, a former high school friend, and rumored love interest, from Suffolk, England. The two were seen leaving a New York hotel together on Sunday, sparking speculation. Mandatory Credit: INFphoto.com Ref: infuspa-12/nEditorial Rights Managed Image ? Please contact www.INSTARimages.com for licensing feeby phone at 212-414-0207 or email [email protected] - Image or video may not be published in any way that is or might be deemed defamatory, libelous, pornographic, or obscene / Please consult our sales department for any clarification or question you may have - http://www.INSTARimages.com reserves the right to pursue unauthorized users of this image r video. If you violate our intellectual property you may be liable for actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image or video, and where appropriate, the cost of collection and/or statutory damage. Ed Sheeran At The Mets Game With Rumored GF Cherry Seaborn Contact: Insight News & Features, Inc. Ed Sheeran, Cherry Seaborn INF - New York Tel.: 1-212-582-0

Ед Ширан за првпат призна дека се оженил со својата долгогодишна љубов Чери Сиборн.

Британските медиуми објавија дека двојката се венчала пред Божиќ во присуство на 40-ина пријатели и членови на семејството, но Ширан никогаш не го потврди ова.

Промовирајќи го новиот албум на кој соработува со голем број светски музички ѕвезди, 28-годишниот британски композитор и пејач во едно интервју изјави дека песната „Запомни го името“ се однесува на „жена му“.

„Стиховите за песната се напишани пред да се венчаме. Знаев дека ќе бидеме венчани до моментот кога оваа песна ќе излезе и знаев дека тоа ќе им биде јасно на сите кога ќе ја чујат песната“, кажа Ширан.

Тој и 26-годишната Чери се заедно уште од основно училиште и лани објавија дека се свршиле.