РИЧАРД ГИР ГО ДОБИ ВТОРОТО ДЕТЕ СО 33 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА СОПРУГА

Њујорк, (Хелоу)

Ричард Гир и неговата сопруга Алехандра Силва го добија второто дете.

Седумдесетгодишниот актер и 33 години помладата Силва повторно имаат машко бебе, кое дојде на овој свет две години откако им се роди синот Александер. Тие живеат на ранч во близина на Њујорк.

И Гир и шпанската активистка имаат дете од претходен брак.

Гир и Силва се венчаа во април 2018 на приватна граѓанска церемонија во Шпанија, а потоа го прославија тоа во неговиот дом во Њујорк. Тие се запознале во 2014 година во Италија, кадешто Алехандра во тоа време раководела со хотел.