Ричард Гир

Таг
6Вести

ЌЕ СЕ СНИМА РИМЕЈК НА „ОФИЦЕР И ЏЕНТЛМЕН“, МАЈЛС ТЕЛЕР ЌЕ ГО ЗАМЕНИ РИЧАРД ГИР

РИЧАРД ГИР ГО ДОБИ ВТОРОТО ДЕТЕ СО 33 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА СОПРУГА

РИЧАРД ГИР ЧЕКА НОВО ДЕТЕ НА 70 ГОДИНИ, ДЕВЕТ МЕСЕЦИ ОТКАКО ДОБИ СИН

РИЧАРД ГИР СЕ ВРАЌА НА ТЕЛЕВИЗИЈА ПО 30 ГОДИНИ