8 Март

Таг
5Вести

ТРИОТО „ЏЕНТЛМЕН“ ВЕЧЕРВА ПЕЕ ВО „СВ. СОФИЈА“ ВО ОХРИД ПО ПОВОД 8 МАРТ

ШТИПСКИ ПРОФЕСОРКИ И СЛИКАРКИ СО ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ЗА 8 МАРТ

ДА ГИ НАДМИНЕМЕ СТЕРЕОТИПИТЕ ЗА 8 МАРТ, ВЕЛАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“

ОСМОМАРТОВСКИ „ЖЕНСКИ ПРИКАЗНИ“ СО МИТРЕВСКА, ШЕПС И ФИЛХАРМОНИЈАТА

ИЗЛОЖБА НА 60 УМЕТНИЦИ ОД КОЛЕКЦИЈАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ГАЛЕРИЈА