ајфон

Таг
7Вести

НОВИОТ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН ХОЛАНДСКИ ЧИП ЌЕ ГИ НАПРАВИ ПАМЕТНИТЕ ТЕЛЕФОНИ УШТЕ ПОПАМЕТНИ

ГИ СЛЕДИМЕ СИТЕ „АЈФОНИ“ УКРАДЕНИ НА ПРОТЕСТИТЕ, ВЕЛАТ ОД „ЕПЛ“

„ЕПЛ“ ПРВ ВО СВЕТОТ ДОСТИГНА ВРЕДНОСТ ОД ЕДЕН ТРИЛИОН ДОЛАРИ

„ЕПЛ“ СЕ СООЧИ СО ПРВИТЕ ТУЖБИ ОТКАКО ПРИЗНА ДЕКА ЗАБАВУВАЛ ПОСТАРИ АЈФОНИ

АПЛИКАЦИЈА КОЈА КАЖУВА КОГА Е БЕЗБЕДНО ДА СЕ ОДИ ВО ТОАЛЕТ КОГА СТЕ ВО КИНО