Академија за филмска уметност и наука

Таг
7Вести

ХОЛИВУДСКИ ЅВЕЗДИ ДОЈДОА НА ОТВОРАЊЕТО НА МУЗЕЈОТ НА ФИЛМОТ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОЛАНСКИ ГО НАЈАВИ ПРВИОТ ФИЛМ ПО ИСКЛУЧУВАЊЕТО ОД ФИЛМСКАТА АКАДЕМИЈА

АДЕЛ И ЛЕДИ ГАГА ПОКАНЕТИ ВО ОСКАРОВСКАТА АКАДЕМИЈА

КОГА НЕМА ВОДИТЕЛ, АКТЕРИТЕ ЌЕ БИДАТ ВО ГЛАВНА УЛОГА НА ОСКАРИТЕ

ОСКАРОВСКАТА АКАДЕМИЈА ПОКАНИ РЕКОРДНИ 928 НОВИ ЧЛЕНОВИ

ОСКАРИТЕ СЕ ВРАЌААТ ВО ФЕВРУАРИ