акустичен концерт

Таг
3Вести

ВОЗБУДЕНИ СМЕ ШТО ПРВПАТ ЌЕ СВИРИМЕ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА НА АКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ, ВЕЛИ РУЖИЦА МИЛОШЕСКА-БРЧИОСКА ОД ГРУПАТА „АРЕА“

ГРУПАТА „ГАЛИЈА“ ГО ИСПЕА СВОЈОТ НАЈГОЛЕМ ХИТ НА МАКЕДОНСКИ, НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ