Ал Пачино

Таг
7Вести

ЏОНИ ДЕП ГО РЕЖИРА ПРВИОТ ФИЛМ ОД 1997, ВО АКТЕРСКАТА ЕКИПА Е И АЛ ПАЧИНО

83-ГОДИШНИОТ АЛ ПАЧИНО ЧЕКА ДЕТЕ СО СВОЈАТА 29-ГОДИШНА ДЕВОЈКА

БРАЌАТА КОЕН ПИШУВААТ СЦЕНАРИО ЗА НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ЛИЦЕ СО ЛУЗНА“

АЛ ПАЧИНО ЌЕ ЛОВИ НАЦИСТИ ВО СВОЈАТА ПРВА ТВ-СЕРИЈА

АЛ ПАЧИНО ЌЕ СИ ГО ОСТВАРИ СОНОТ ДА ГО ИГРА КРАЛОТ ЛИР НА ФИЛМ

АКТЕРСКАТА ПОСТАВА ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО СТАНУВА СÈ ПОНЕВЕРОЈАТНА