алатка

Таг
4Вести

„ОПЕНАИ“ СОЗДАДЕ АЛАТКА ЗА ПРАВЕЊЕ ВИДЕА СО ПОМОШ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

НА ТВИТЕР СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ОСТАВИ БАКШИШ ЗА ДОБАР ТВИТ

НОВАТА АЛАТКА НА „ГУГЛ ЗЕМЈА“ ИМ ОВОЗМОЖУВА НА КОРИСНИЦИТЕ ДА ПАТУВААТ НИЗ ВРЕМЕТО

ПОТКУП ЗА ЛЕКАР НЕ Е ОБВРСКА – ПОЧНА ПРОЕКТОТ ПРИЈАВИ КОРУПЦИЈА