Александар Поповски

Таг
5Вести

АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ ПО ЧЕТВРТИ ПАТ РЕЖИРА ВО ЈУГОСЛОВЕНСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ

НОВАТА ДЕТСКА ТВ-СЕРИЈА „ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 4 МАЈ

„ЗОКИ ПОКИ“ ЌЕ ГО ЗАДРЖИ ВНИМАНИЕТО НА ДЕЦАТА ВО ДЕНЕШНОТО БРЗО ВРЕМЕ – ВЕЛИ ЕКИПАТА НА НОВАТА ТВ-СЕРИЈА

ДУКОВСКИ И ПОПОВСКИ ГОСТУВААТ СО СРПСКО НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ ВО МНТ

ПРИ КРАЈ СЕ КАРТИТЕ ЗА ХРВАТСКАТА ПРЕТСТАВА „РИКАРД ТРЕТИ“ НА ПОПОВСКИ, КОЈА ИГРА ВЕЧЕРВА ВО МНТ