алги

Таг
5Вести

ПО ГРЕНЛАНД, РОЗОВИОТ МРАЗ СЕ ПОЈАВИ И НА ИТАЛИЈАНСКИТЕ АЛПИ

ДЕЛОВИ НА АНТАРКТИК СТАНУВААТ ЗЕЛЕНИ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА КЛИМАТСКИТЕ ПРОМЕНИ

ОБЛЕКА ОД АЛГИ КОЈА ГО ПРОЧИСТУВА ВОЗДУХОТ ПРЕКУ ФОТОСИНТЕЗА

НОВИТЕ МАИЦИ НА „ВОЛЕБАК“ СЕ НАПРАВЕНИ ОД ДРВО И АЛГИ И БРЗО СЕ РАСПАЃААТ ВО ЗЕМЈА