Алибаба

Таг
6Вести

КИНЕЗИТЕ ПОТРОШИЛЕ 74 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ, ЛУКСУЗНИТЕ БРЕНДОВИ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО РЕКОРДЕН БРОЈ

НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ СЕ БОРИ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ ДОНИРАЈЌИ МЕДИЦИНСКИ ЗАЛИХИ ВО НАД 150 ДРЖАВИ

КИНЕЗИТЕ ЗА ЕДНА МИНУТА ПОТРОШИЛЕ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ ВО ШОПИНГ ТРЕСКАТА ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ

НАЈБОГАТИОТ КИНЕЗ ОДИ ВО ПЕНЗИЈА НА 55 ГОДИНИ, ЈА ОСНОВАЛ „АЛИБАБА“ ОТКАКО НЕ УСПЕАЛ ДА НАЈДЕ КИНЕСКО ПИВО НА ИНТЕРНЕТ

„АЛИБАБА“ УРИВА РЕКОРДИ ЗА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ – ЗА 85 СЕКУНДИ ОСТВАРИ ОНЛАЈН ПРОДАЖБА ОД МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ

КИНЕЗИТЕ ПОТРОШИЛЕ РЕКОРДНИ 25 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА ДЕНОТ НА САМЦИТЕ