американски Конгрес

Таг
3Вести

25-ГОДИШНИОТ МАКСВЕЛ ФРОСТ ВЛЕГУВА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС КАКО ПРВИОТ ПРЕТСТАВНИК НА ГЕНЕРАЦИЈАТА З

ЈАС СУМ ЗА ЗАКОН И РЕД – ЧАК НОРИС ДЕМАНТИРАШЕ ДЕКА БИЛ ВО ТОЛПАТА КОЈА УПАДНА ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

ВООПШТО НЕ МИ ИЗГЛЕДА ДЕКА СУМ ОТПОВИКАН, КАЖА ТРАМП ПО ИСТОРИСКОТО ГЛАСАЊЕ ВО КОНГРЕСОТ